Αναζήτηση με Κωδικό

Οδηγός Πώλησης και Αγοράς

Δείτε πως διευκολύνουμε την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου

Τι κερδίζετε σε μία συνεργασία με την Keller Williams;

Επικοινωνία

Θα είστε πάντα ενήμεροι. Από την ανάθεση μέχρι το κλείσιμο θα γνωρίζετε τις προωθητικές ενέργειες που εκτελέστηκαν, τις διαθέσιμες προσφορές, και τα βήματα που θα οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο κλείσιμο, κατόπιν της αποδοχής μιας προσφοράς.

Εμπειρία και Εξειδίκευση

Marketing

Το ακίνητο σας θα έχει την έκθεση που του αξίζει.

Εκτίμηση

Το ακίνητο σας θα τιμολογηθεί σωστά, η τιμή θα προσαρμοστεί ανάλογα και η πώληση θα γίνει γρήγορα. Με βαθιά κατανόηση της αγοράς, και των πιο πρόσφατων τοπικών καταχωρήσεων και αγοραπωλησιών ακινήτων, διαθέτουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Staging

Τα ακίνητα πωλούνται λόγω της σωστής εκτίμησης και της εξαιρετικής παρουσίασης τους. Γνωρίζω τι χρειάζεται για να κάνουμε την τέλεια πρώτη εντύπωση που θα κάνει το ακίνητο σας να πουληθεί.

Ικανοποίηση

Σας εγγυώμαι την ικανοποίηση των αναγκών σας. Η συνεργασία μας εξαρτάται από την αντίστοιχη κατανόηση αναγκών αλλά και ρεαλιστικών προσδοκιών.

Γιατί Keller Williams Cretan Properties;

Τεχνολογία

Τα πρωτοποριακά εργαλεία τεχνολογίας και εκπαίδευσης, μας δίνουν το πλεονέκτημα στην αποτελεσματική προώθηση της ιδιοκτησίας σας διαδικτυακά 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα!

Ομαδικότητα

Η Keller Williams σχεδιάστηκε για να ανταμείβει τους συμβούλους ακινήτων για τη συνεργασία τους. Βασιζόμενοι στην πεποίθηση ότι όλοι πετυχαίνουμε περισσότερο αν εστιάσουμε και προσπαθούμε προς έναν κοινό στόχο, και όχι για τα ατομικά μας συμφέροντα, είμαι βέβαιος ότι κάθε επαγγελματίας της Keller Williams έχει ως στόχο της εξυπηρέτηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γνώση

Η Keller Williams, μέσω του ολοκληρωμένου, κορυφαίου προγράμματος σπουδών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων της, με βοηθά να παραμένω ενήμερος για τις τάσεις του κλάδου των ακινήτων. Αυτό είναι που με προετοιμάζει να σας παρέχω μια απαράμιλλη υπηρεσία.

Αξιοπιστία

Βασισμένη στις αρχές της εμπιστοσύνης και της ειλικρίνειας, η Keller Williams υπογραμμίζει τη σημασία της ακεραιότητας να κάνει το σωστό πράγμα, τοποθετώντας πάντα τις ανάγκες σας πρώτα. Ενισχύει την πεποίθησή μου ότι η επιτυχία τελικά καθορίζεται από την κληρονομιά που αφήνεις μέσω του κάθε πελάτη που εξυπηρετείς.

Marketing Plan 12 Βημάτων

Σχεδιασμένο για να οδηγήσει στη μέγιστη έκθεση του ακινήτου σας, στο συντομότερο χρόνο, θα εφαρμόσουμε το δοκιμασμένο πλάνο προώθησης 12 βημάτων

Τα βήματα είναι τα εξής:

 1. Δωρεάν αξιολόγηση του ακινήτου σας ώστε να είστε ανταγωνιστικοί συγκριτικά με τις τρέχουσες τάσεις των τιμών της αγοράς.
 2. Ανάδειξη θετικών χαρακτηριστικών του ακινήτου σας, που είναι σημαντικά για τους αγοραστές, όπως (location, εξωτερικοί χώροι, καθαρά δωμάτια κ.α.).
 3. Τρισδιάστατη απεικόνιση του ακινήτου (αναλόγως το ακίνητο) και περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους (360ο).
 4. Εναέρια απεικόνιση του ακινήτου και της γύρω περιοχής (drone).
 5. Τοποθέτηση πανό και διανομή φυλλαδίων «ΠΩΛΕΙΤΑΙ», που θα είναι ιδιαίτερα εμφανές σε τοπικούς Δυνητικούς αγοραστές.
 6. Διανομή Φυλλαδίων στους κατοίκους της περιοχής σας, ενθαρρύνοντάς τους να ενημερώσουν την οικογένεια και τους φίλους τους για την πώληση του ακινήτου σας.
 7. Βελτιστοποίηση της παρουσίας του ακινήτου σας στο Διαδίκτυο, σε τοπικές αλλά και παγκόσμιες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων πολλών επαγγελματικών φωτογραφιών, video και περιγραφής του.
 8. Εστίαση της προώθησης σε ενεργούς Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας που εξειδικεύονται στην πώληση ακινήτων αναλόγως της κατηγορίας του ακινήτου σας.
 9. Διαφήμιση του ακινήτου σας και προβολής του στο εταιρικό ενημερωτικό δελτίο, σε εκστρατείες άμεσης αλληλογραφίας (direct mail campaigns), σε ηλεκτρονικές εκστρατείες email, και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης.
 10. Διοργάνωση εκδήλωσης Open House (αναλόγως το ακίνητο) για προώθηση του ακινήτου σας σε υποψήφιους αγοραστές, και προώθηση αυτής της εκδήλωσης.
 11. Στόχευση σε ενεργούς αγοραστές και επενδυτές της βάση δεδομένων του συμβούλου ακινήτων που το διαχειρίζεται, οι οποίοι αναζητούν ακίνητο στα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, το οικονομικό εύρος και την περιοχή σας.
 12. Παροχή εβδομαδιαίων ενημερώσεων σχετικά με τις προωθητικές ενέργειες που εκτελούνται, συμπεριλαμβανομένων παρατηρήσεων από δυνητικούς αγοραστές και συμβούλους ακίνητης περιουσίας που επισκέφτηκαν το ακίνητο σας.

Εκτεταμένη Προσέγγιση Marketing

Κατόπιν της εισαγωγής του ακινήτου σας στο σύστημα μας, θα έχουμε πρόσβαση στο Σύστημα Καταχωρήσεων της Keller Williams (KWLS). Αυτό το ιδιόκτητο αποκλειστικό σύστημα διασφαλίζει ότι η ιδιοκτησία σας προωθείται διαδικτυακά 24 ώρες το 24-ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, στις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες αναζήτησης.

Παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες από αυτές:

Σωστή Τιμή – Προσέλκυση Ώριμων Αγοραστών

Η σωστή τιμή του ακινήτου σας στην αγορά θα δημιουργήσει μεγαλύτερη δραστηριότητα από συμβούλους ακίνητης περιουσίας και αγοραστές.

Η υπερτίμηση του ακινήτου σας, θα καταστήσει μελλοντικά απαραίτητη την πτώση της τιμής - κάτω από την αγοραστική του αξία - ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό.

Παράγοντες που ΔΕΝ Επηρεάζουν την Τιμή του Ακινήτου

Κατά την εκτίμηση του ακινήτου, οι παρακάτω παράγοντες αποτελούν κίνδυνο παρανόησης της αγοραστικής του αξίας.

Οι Αγοραστές και οι Πωλητές Καθορίζουν την Αξία!

Η αξία του ακινήτου σας καθορίζεται από τη σχέση προσφοράς - ζήτησης. Οι αγοραστές λαμβάνουν την απόφαση να κάνουν μια προσφορά βάσει συγκριτικής ανάλυσης του ακινήτου σας με άλλα προς πώληση ακίνητα της περιοχής. Εμπειρικά, η πρώτη προσφορά που λαμβάνετε είναι συνήθως η καλύτερη.

Τοποθετήστε Σωστά

Ο Χρόνος στην Αγορά Λειτουργεί Εναντίον Σας.

Εάν θέλετε να ανταγωνιστείτε, γίνετε ανταγωνιστικοί.

 • Η αγορά αγοραστών έχει ελλειμματική προσοχή.
 • Η σωστή τιμολόγηση του ακινήτου σας ευθύς εξαρχής είναι το κλειδί.
 • Η σωστή τιμολόγηση προσελκύει αγοραστές.
 • Ένα υπερτιμημένο ακίνητο δεν θα πουληθεί.
 • Θέλουμε να προσελκύσουμε προσφορές πριν η αγορά αναζητήσει για νεότερες καταχωρήσεις ακινήτων.

Τιμολογήστε Ανταγωνιστικά

Οι πρώτες 30 Ημέρες είναι Σημαντικές.

Η σωστή τιμή πώλησης είναι σημαντική.

 • Ένα ακίνητο προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν διατεθεί αρχικά στην αγορά.
 • Ο αριθμός υποδείξεων είναι μεγαλύτερος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εάν είναι ρεαλιστική η εκτίμηση της εμπορικής του αξίας.
 • Ξεκινώντας πολύ υψηλά και μειώνοντας την τιμή αργότερα, οδηγούμαστε σε μείωση του ενθουσιασμού των αγοραστών και αποτυχία δημιουργίας ισχυρής δραστηριότητας.
 • Πολλά ακίνητα που η διάθεση τους ξεκινά υψηλά στην αγορά, καταλήγουν να πωληθούν κάτω από την εμπορική τους αξία.

Τιμολογώντας το Ακίνητό Σας

Είναι θέμα στρατηγικής.

Η προτεινόμενη τιμή διάθεσης του ακινήτου σας, βασίζεται στα εξής:

 • Σε μια λεπτομερή συγκριτική ανάλυση αγοράς, προσαρμοσμένη στο ακίνητο σας.
 • Στα μοναδικά χαρακτηριστικά του ακινήτου και του περιβάλλοντος χώρου του.
 • Στην εργασιακή μου εμπειρία στην αγορά ακινήτων.

Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να σας εξασφαλίσω το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Είμαι σίγουρος πως το παρόν σχέδιο εκτίμησης ακινήτου, σε συνδυασμό με το προαναφερθέν πλάνο προώθησης που θα προσελκύσει αγοραστές, θα κάνουν το ακίνητό σας να ξεχωρίσει ως ένα εξαιρετικά ελκυστικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ακίνητο.

Κλείσιμο 101

Η διαδικασία κλεισίματος οριστικοποιεί την αγοραπωλησία του ακινήτου σας και κάνει τα πάντα «επίσημα». Γνωστό και ως μεταβίβαση, το κλείσιμο αποτελεί το βήμα της διαδικασίας στο οποίο πληρώνεστε και ο αγοραστής λαμβάνει τη συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης.

Μερικά πράγματα που πρέπει να φέρετε μαζί σας στο κλείσιμο είναι τα εξής:

 • Κλειδιά ακινήτου
 • Τηλεχειριστήριο Γκαράζ
 • Φωτογραφία Ταυτότητας

Τι να περιμένετε;

Ο Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας που θα κάνει το κλείσιμο, θα εξετάσει τη σύμβαση αγοραπωλησίας και θα προσδιορίσει ποιες πληρωμές οφείλονται και από ποιον. Θα προετοιμάσει τα έγγραφα, θα διεξάγει το κλείσιμο, θα εξασφαλίσει πως καταβλήθηκαν οι φόροι, οι τίτλοι ιδιοκτησίας, οι προμήθειες του ακινήτου, και οποιαδήποτε άλλα πιθανά κόστη. Επιπλέον, θα διασφαλίσει την ορθότητα της μεταβιβάσεως και ότι λάβατε τα χρήματα που σας οφείλονταν.


Φόρμα Ανάθεσης

Είστε ιδιοκτήτης και προσφέρετε το ακίνητό σας; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ανάθεσης.